Brutální výkon – jak na něj?

Brutální výkon – jak na něj?

Zajímáte se o to, jak nastavit stravu a cvičení pro maximalizaci výkonů ve sportu i v běžném životě? Poradíme vám, jak na to.

Pořadatelé: PhDr. Jakub Jirgle (kondiční trenér – HC Slovan, FK Ústí nad Labem, SC Blades, trenér profesionálních sportovců, spoluzakladatel a šéftrenér Brutal kruháče)
Bc. Jan Svoboda (kondiční trenér Dukla Praha U15 – U21, florbal Texas Longhorns, trenér Brutal kruháče Praha, individuální kondiční trenér sportovců)

Kdy: 27.4.2019 od 9:30 do 18:00

Kde: SFC horní patro (Masarykova 24, 400 01, Ústí nad Labem)

Cena: 700Kč + 80Kč vstup do SFC – 300 Kč záloha na účet předem: 207765721/0600, 400 Kč na místě

Přihlášení (závazné): jakub.jirgle@budnejlepsi.cz – poslat mail se jménem pro vystavení certifikátu.

Počet účastníků: min. 8 – max. 24, každý účastník obdrží certifikát o účasti, voucher na 1 brutal kruháč zdarma, skripta s probíranou tématikou, vodu, zápisník s propiskou a upomínkový předmět

Pro koho: začátečnici a středně pokročilý

Program:
9:30-12 Strava pro maximalizaci výkonů ve sportu i v běžném životě – představení různých stravovacích stylů a jejich + a -, vhodná suplementace pro aktivního člověka/ sportovce
12-13 oběd
13-15 Progresivní postup k hlavním silovým cvikům – trénink dýchaní a správné stabilizace trupu, trénink strukturálních základů – posílení svalových skupin, které drží tělo pohromadě a umožňují efektivní přenos síly a výkonu, antirotační cvičení a jejich progrese k základním silovým cvikům
15-15:30 svačina
15:30-17:30 Základní silové cviky – seznámení se správným technickým provedením základních cviků jako bench press, mrtvý tah, dřep, klik, shyb a jejich variant + tipy a rady jak v těchto cvicích zlepšit svůj výkon + teorie k základům silového tréninku (max. sila, hypertrofie, vytrvalost – co a jak správně cvičit)
17:30 diskuze, focení, předání certifikátů
změna časů vyhrazena

© Copyright 2017 by Brutal kruháč. All rights reserved. Some icons made by Madebyoliver from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY